Sängar


Sängar


Erbjudande till och med den 17:e Oktober:

Prova ut er säng i vårt visningsrum

Vilken typ av säng som känns bäst är väldigt individuellt, så därför rekommenderar vi att prova olika modeller och känna efter. Kom in till oss så hjälper en av våra säljare, med många års erfarenhet, er att välja den perfekta sängen för just era behov bland sängarna i vårt visningsrum. Många av sängarna finns på lager, så oftast kan ni kan få er säng levererad samma dag.


Våra Leverantörer


Hos oss hittar ni Svanenmärkta kvalitetssängar, byggda i Sverige, från Hilding.

Våra populäraste sängar kommer från Hilding Anders AB, som är ett företag som grundades 1939, och har sedan starten blivit ett av Europas största sängföretag.

Sängarna tillverkas i Sverige och byggs med omtanke om både dig, din familj och miljön. En säng från Hilding består av noggrant utvalda material som är hållbara på mer än ett sätt. Alla deras sängar har nämligen miljömärkningen Svanen och köper du en Hilsingsäng ingår 25-års garanti mot skador på fjädrar och ramar.

Hilding arbetar ständigt på att utveckla deras produkter för att öka komforten och minska klimatpåverkan. Träet i sängramarna är FSC®-märkt trä (FSC-C120449) och Hilding är den enda sängtillverkare med sängar rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet.


Softlines

Vi säljer även sängar från märket Softlines som även har blivit väldigt populärt bland våra kunder.

Softlines erbjuder prisvärda sängar i snyggt utförande med väldigt många tyger i olika färger.

%d bloggare gillar detta: